Jul & Nytår
Så blev det endelig jul i Price's diner

Så' det jul!

Velkommen til en rigtig hyggelig juletid i vores diner i Tivoli. I dineren er madstilen amerikansk ”comfort-food”, hvor du kan bestille burgers, French fries, hotdogs, fried chicken, chili con carne, milkshakes, ice cream sundae og flæskestegssandwich. Kødet er dansk kødkvæg fra Kildegaarden, pølserne er slagterfremstillet efter brødrenes egen opskrift, og smelteosten er Vesterhavsost fra Thise.

Vi har naturligvis pyntet op til jul og har åbent til både frokost og aften alle ugens dage frem til d. 31. december, hvor vi runder året af med nytårsaften og fyrværkeri.

Du kan se vores menukort med de amerikanske klassikere her.

Der kan ikke reserveres bord i vores diner. I kommer bare, og vi finder et bord til jer! Kontakt os for reservation, hvis I er et selskab på 20 personer og derover, på mail til info.diner@brdr-price.dk 

Nytår hos i Price’s diner i Tivoli

Nytåret har altid været noget helt særligt hos familien Price, og det skal selvfølgelig markeres og smages på årets sidste aften. Til årets sidste aften har vi sammensat en særlig menu i vores diner midt i Tivoli. 

Vi gør opmærksom på, at gæsterne kan blive placeret ved borde med andre gæster. Vi byder velkommen til en festlig nytårsaften, og Tivoli leverer første parket til byens flotteste fyrværkeri. 

Vi runder nytårsaften af med dessert og kaffe inden fyrværkeriet. 

Ankomst skal ske i tidsrummet kl. 18.30-19.30.

Se vores festlige nytårsmenu her.Booking kan ske her eller på mail til info.diner@brdr-price.dk

Vi har åbent hver dag til både frokost og aften. Vi griller hver
tor-lør, og på vores flotte overdækkede terrasse tænder vi for varmelamperne om aftenen, så sommerdagene varer lidt længere.

Der kan ikke reserveres bord i vores diner. I kommer bare, og vi finder et bord til jer!

Ønsker I at booke bord til vores Fredagsrock-arrangement på terrassen, kan I købe billet HER

Kontakt os for reservation, hvis I er et selskab på 20 personer og derover på info.diner@brdr-price.dk