Menu
​Klassisk bistro køkken

BE MY VALENTINE!

Tirsdag d. 14. februar dækker vi op til en romantisk middag i vores flotte spisestue med stearinlys og store lysekroner.

FORRET
Bagt torsk med puré af knoldselleri. Serveres med appelsinsaft, brunet smør, sukkerærter og crumble af løg.
2009, Johanninger, Rheinhessen, Tyskland

HOVEDRET
Farseret vagtel med Karl Johan-svampe. Serveres med sauté af spinat og knoldgaltetand samt kartoffelmos og trøffelsauce.
2014, Maranges 1. Cru, La Fussiere, Roger Belland, Bourgogne, Frankrig

DESSERT
Gateau Marcel med puré af havtorn.
Oxford 1.970, Pedro Ximénez Sherry, Andalusien, Spanien

Kaffe

Pris pr. person: Kr. 475
Inkl. vinmenu + kaffe: Kr. 795

DINING WEEK 2017

Brdr. Price deltager i Dining Week i uge 7. Fra søndag d. 12. til søndag d. 19. februar (begge dage inkl.) koster en 3-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand kr. 215,- pr. person + billetgebyr. Du kan købe dine billetter her. Hos Brdr. Price byder menuen på:

FORRET
Hjemmerøget laks og puffet maltbrød serveres med pisket creme af økologisk rygeost samt marineret agurk med dild.

HOVEDRET
Gris braiseret i lokal øl serveres med luftig kartoffelpure tilsmagt med trøffel samt kraftig skysauce fyldt med urter mire poix.

DESSERT
Mormors æbledessert: Æblekompot med vanille, makroner overhældt med tør sherry og flødeskum på toppen.

Dining Week er Danmarks første restaurantfestival og Europas største af sin slags. Festivalen har eksisteret siden 2011 og finder sted på udvalgte restauranter i Danmark i uge 7 hvert år. 

 

Der kan ikke reserveres bord i vores diner. I kommer bare, og vi finder et bord til jer!

Kontakt os for reservation, hvis I er et selskab på 20 personer og derover på info.diner@brdr-price.dk